Oneindige discussies voorkomen en zoeken naar de meest efficiënte oplossing voor een juridisch probleem: daar gaan wij sinds onze oprichting in 2020 voluit voor!

Het klassieke advocatenwerk – groteske toga’s, intimiderende pleidooien en strenge vonnissen – zetten we in als laatste redmiddel.

Het liefst werken we preventief. Ons ultieme doel is om problemen te voorkomen en langdurige, positieve samenwerkingen tussen ondernemers en hun klanten tot stand te laten komen. We doen dit vooral door duidelijke contracten op te stellen: geen complexe juridische constructies, maar handige werkdocumenten.

We werken niet alleen als advocaat, die één van de partijen in een geschil verdedigt. Je kan ook een beroep op ons doen als erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken, waarbij we als externe partij mee in dialoog gaan om de communicatie terug goed te doen verlopen en een toekomstgerichte aanpak nastreven.

Joren Janssen

Joren (°1991) is jouw vaste contactpersoon en enthousiaste sparringpartner van dienst. Zijn hart voor heldere taal en creativiteit kan hij niet alleen kwijt in zijn juridisch werk, maar ook als (creatief) schrijver en aan de piano. Daarnaast kom je hem misschien wel tegen op een strak geregelde reis naar cultuur en natuur of op wandel met kantoorhond Bagel.

  • Advocaat sinds 2015
  • Praktijkassistent UHasselt sinds 2019
  • Erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken sinds 2021
Joren Janssen